Menú Complet
A l'entrepreneur treballem per tornar a l'essència de la cuina, oferint una gastronomia sincera i de qualitat; amb verdures km 0, làctics i carns de pastura, així com ous ecològics de Calaf i peix salvatge. El nostre pa és de massa mare i fermentació lenta i els olis que utilitzem són verges extra.
ESMORZARS
ENTREPANS, DOLÇOS I MÉS
Pregunta per les torrades, entrepanets i dolços fets a casa diàriament
Ofereix una varietat de torrades, entrepanets i dolços elaborats diàriament a casa amb ingredients frescos i de qualitat.
CAFÈ ESPECIALITAT "SYRA COFFEE"
Espresso
Cafè intens i aromàtic.
Cafè amb llet
Cafè suau i cremós amb llet calenta.
Flat white
Cafè amb llet amb una textura suau i cremosa.
Americà
Cafè lleuger, llarg i suau.
Tallat
Cafè curt amb un toc de llet calenta.
INFUSIONS I TES
Matcha latte
Beguda energètica i saludable, elaborada amb te verd matcha i llet cremosa.
Chai latte
Beguda especiada i reconfortant, amb llet i barreja d'espècies aromàtiques.
Infusió de camamilla
Infusió calmant i relaxant, ideal per a qualsevol moment del dia.
Infusió de menta i poliol
Infusió refrescant i digestiva amb menta i poliol natural.
Te negre / te verd
Te intens i aromàtic, ideal per començar el dia amb energia.
PER COMPARTIR
AMANIDES I MÉS
Gilda de la casa XXL
Versió XXL del clàssic aperitiu basc amb anxova, oliva i piparra, una explosió de sabors salins i frescos.
Amanida russa amb ventresca i piparres
Amanida russa cremosa amb ventresca de tonyina i piparres, un contrast perfecte entre suavitat i acidesa.
Cecina Angus de Lleó D.O. amb burrata i pesto de festucs
Cecina de vedella Angus de Lleó amb burrata cremosa i pesto de festucs, una fusió entre intensitat i delicadesa.
Amanida de tomàquet amb seitons marinats i pernil ibèric de gla
Tomàquet madur amb seitons marinats i pernil ibèric de gla, un plat fresc amb contrastos elegants.
Patates braves pujades (allioli i oli picant)
Patates cruixents amb allioli suau i oli picant casolà, un clàssic amb personalitat pròpia.
Croqueta de llet crua i pernil ibèric de gla
Croqueta artesana amb beixamel de llet crua i pernil ibèric de gla, cruixent per fora i melosa per dins.
Bunyols de bacallà amb maionesa de mel
Bunyols lleugers i cruixents de bacallà, servits amb una maionesa de mel que aporta un toc dolç i suau.
Bolets de temporada amb rovell d'ou i vel de panxeta ibèrica
Bolets frescos saltats amb rovell d'ou i vel fi de panxeta ibèrica, una combinació melosa i intensa.
Xistorra amb patates fregides i allioli
Xistorra suculenta amb patates fregides cruixents i allioli casolà.
Biquini de bull negre i Arzua Ulloa
Biquini calent amb bull negre i formatge Arzua Ulloa fos, una combinació suau i saborosa.
VERDURES, OUS I PASTA
Trinxat amb rostes de Soria, li pots afegir ou
Trinxat clàssic de col i patata amb cruixents rostes de Soria. Pots afegir-hi un ou ferrat per donar-li més intensitat.
Carxofes confitades amb cruixent de pernil i pinyons
Carxofes confitades a baixa temperatura, amb cruixent de pernil ibèric i pinyons torrats.
Alberginia fumada amb Maó, avellanes i mel
Albergínia fumada amb formatge Maó fos, mel i avellanes torrades, un joc dolç i salat irresistible.
Ous de Calaf ferrats, patata panadera amb gambes a l'allet
Ous ecològics de Calaf amb patata panadera i gambes saltejades a l'all, un plat saborós i reconfortant.
Truita de patata amb tòfona i li pots afegir formatge ratllat
Truita gruixuda de patata amb un toc de tòfona. Pots afegir-hi formatge ratllat per intensificar el sabor.
Macarrons del cardenal
Macarrons amb una suau salsa rosada de tomàquet i nata, acabats amb un toc de parmesà i aroma de marisc — un plat clàssic i elegant.
Caneló XL de rostit amb beixamel de ceps
Caneló XL farcit de rostit tradicional i banyat amb una beixamel de ceps cremosa i aromàtica.
LLEGUMS I ARRÒS
Cigrons amb llamàntol
Cigrons guisats amb llamàntol fresc, un plat mariner ple de sabor i elegància.
Arròs a la llauna amb gambes blanques
Arròs melós cuinat a la llauna amb gambes blanques fresques, intens en sabor i tradició.
PLATS PRINCIPALS
PEIX
Lluç a la romana amb salsa tàrtara
Lluç fresc arrebossat amb una cobertura cruixent i lleugera, servit amb salsa tàrtara casolana i punt cítric.
Calamars a la planxa amb vel de papada ibèrica
Calamars tendres cuinats a la planxa i coronats amb un vel fi de papada ibèrica que aporta untuositat i aroma.
Bacallà ajoarriero
Bacallà esmicolat amb pebrot, all i tomàquet, seguint la recepta tradicional del nord amb el nostre toc suau i melós.
Tonyina amb llentia caviar i gingebre
Tataki de tonyina al punt amb llenties caviar i una vinagreta lleugera de gingebre que realça el seu sabor.
CARN
Fricandó de llata de vedella amb moixernons
Clàssic fricandó de vedella tendre amb moixernons, cuinat a foc lent amb una salsa intensa i melosa.
Cruixent de peus de porc i orella amb salsa i piparres
Peus i orella de porc desossats, confitats i fregits fins a quedar cruixents, amb salsa casolana i piparres per al contrast.
Mandonguilles amb trompetes de la mort i patates
Mandonguilles casolanes guisades amb trompetes de la mort i patates, un plat fosc, intens i ple de sabor.
Botifarra artesana amb mongeta de Santa Pau
Botifarra artesana feta amb porc de proximitat, acompanyada de les clàssiques mongetes de Santa Pau.
Pepito de vedella amb foie d'ànec
Pepito calent de vedella filetejada amb foie d’ànec a la planxa i salsa suau, un entrepà amb ànima de plat.
Entrecot de pastura al pebre negre
Entrecot de vedella de pastura, marcat al punt i servit amb salsa de pebre negre cremosa i aromàtica.
GUARNICIÓ
Patates fregides "Allumette"
Patates tallades fines i fregides fins a quedar cruixents, ideals per acompanyar qualsevol plat.
Pebrots del piquillo confitats
Pebrots del piquillo confitats lentament amb oli d'oliva verge extra, dolços i aromàtics.
Verdura de temporada
Selecció de verdures fresques del dia, cuinades al punt per mantenir-ne la textura i el sabor.
PA
Pa de massa mare amb AOVE i tomacó
Pa rústic de massa mare, torrat i acompanyat d'oli d'oliva verge extra i tomàquet de penjar, per a un toc autèntic i mediterrani.
POSTRES
Xuixo amb gelat
El clàssic xuixo gironí, farcit de crema i fregit fins a quedar daurat i cruixent, servit amb una bola de gelat que potencia el contrast de textures i temperatures.
Rostes de Santa Teresa amb xarop d'auró i fruita
Una versió sofisticada de la tradicional torrada de Santa Teresa, amb un toc dolç i salat gràcies al xarop d'auró, la fruita fresca i el bacó cruixent.
Llimona gelada
Clàssic de l'estiu: llimona natural farcida de sorbet, fresca, lleugera i molt refrescant.
Iogurt casolà
Iogurt grec cremós fet a casa, servit amb fruita de temporada i granola cruixent d'elaboració pròpia.
Pastís de xocolata sense farina amb gelat
Pastís de xocolata intens i sense farina, servit amb una bola de gelat que en ressalta la seva riquesa.
Flam
El flam tradicional de tota la vida, fet amb ous frescos i llet, amb una textura suau i un caramel delicadament amarg que equilibra la dolçor.
CARTA VINS
BLANCS NATURALS
Bivac - Xarel·lo i Viognier - Penedès
Vi fresc i equilibrat, amb aromes de fruita blanca i un toc floral. Ideal per a aperitius o plats lleugers.
La Peona Brisat - Xarel·lo Vermell - Orange Blanc Penedès
Vi brisat amb cos i estructura, notes cítriques i una subtil tanicitat, perfecte per maridar amb formatges i plats especiats.
Picapedra - Parellada - Conca de Barberà
Elegant i mineral, amb una frescor vibrant i notes de poma verda i herbes mediterrànies.
BLANCS
Blanc de la Casa OZÓ - Terra Alta - Vi Solidari
Vi blanc jove i afruitat, amb tocs de préssec i flors blanques. Molt fàcil de beure.
Vividors del Vi Blanc - Xarel·lo i Malvasia de Sitges
Aromàtic i fresc, amb notes de flors, albercoc i un toc salí. Perfecte per a mariscs i arrossos.
Secrets del Mar - Garnatxa Blanca - Terra Alta
Cítric i untuós, amb records de fruita madura i un final llarg i sedós.
3 Pueblos - Verdejo - Rueda
Vi fresc i expressiu, amb aromes de fonoll, préssec i un toc de pell de llima.
ROSATS NATURALS
La Solana Llarga 2020 - Trepat - Conca de Barberà
Vi rosat elegant i fi, amb notes de maduixa fresca i un fons especiat subtil.
Trencacloscues - Syrah - Montsant
Rosat intens i estructurat, amb fruita vermella madura i un toc balsàmic que el fa molt gastronòmic.
NEGRES NATURALS
Alosa - Garnatxa Negra - Fora D.O.
Garnatxa fresca i vibrant, amb aromes de fruits vermells, espècies i una lleugera mineralitat.
Crossos - Garnatxa, Cariñena i Syrah - Priorat
Vi complex i profund, amb notes de prunes madures, regalèssia i un toc torrefacte.
Coca i Fitó Natura - Garnatxa Negra - Montsant
Rodó i equilibrat, amb fruita negra madura, espècies dolces i una frescor sorprenent.
NEGRES
NEGRE DE LA CASA OZÓ - TERRA ALTA - VI SOLIDARI
Vi jove de Garnatxa negra amb caràcter mediterrani. Aromes de fruita vermella i toc herbaci, amb una bona acidesa que el fa fàcil de beure.
MÉS QUE PARAULES – CABERNET SAUVIGNON I MERLOT - PLA DE BAGES
Cupatge elegant i estructurat, amb notes de fruita negra madura, tanins suaus i un final lleugerament especiat.
MONO COCO – MONASTRELL – EMPORDÀ
Monastrell amb ànima empordanesa. Intensitat mitjana, aromes de bosc, pruna i una lleu nota salina que recorda el mar.
CAVA
Valldolina Reserva BN - Coupage Tradicional i Chardonnay
Cava elegant i fresc, amb bombolla fina i aromes de poma, brioix i un toc cítric.
ALTRES NATURALS
Vermut Xalar Artesanal - Garnatxa Blanca
Vermut artesanal amb notes d'herbes aromàtiques, pell de taronja i un final suau i equilibrat.
Vinyes del Ter Dolç - Garnatxa Negra i Cabernet
Vi dolç natural, amb intensos sabors de fruita confitada, xocolata negra i un toc de nou moscada.
CÒCTELS
* El preu del còctel no inclou la beguda, que es cobrarà a part.
Mojito
Un còctel cubà refrescant amb menta fresca, llima i rom.
Moscow Mule
Un còctel vibrant amb vodka, cervesa de gingebre i llima.
Bloody Mary
Un còctel clàssic amb vodka, suc de tomàquet i espècies.
Pisco/Amaretto Sour
Un còctel agredolç elaborat amb pisco o amaretto.
Aperol/Campari Spritz
Un aperitiu italià refrescant amb Aperol o Campari, cava i soda.
Mimosa
Un còctel lleuger amb suc de taronja natural i cava.
Virgin Mary
La versió sense alcohol del Bloody Mary, intensa i refrescant.
Virgin Mojito
La versió sense alcohol del Mojito, fresca i lleugera.
GINEBRA
Macaronesian
Ginebra artesana elaborada amb botànics de les Illes Macaronèsiques, fresca i aromàtica.
Suntory Roku
Ginebra japonesa refinada, destil·lada amb sis botànics tradicionals que aporten equilibri i subtilesa.
Seagram's
Una ginebra americana clàssica i suau, ideal per a còctels equilibrats.
Mombasa Club London
Ginebra inspirada en l'època colonial britànica, amb un toc exòtic i especiat.
Nordés
Ginebra gallega suau i aromàtica, elaborada amb raïm albariño i botànics atlàntics.
WHISKY
Glenmorangie
Un whisky escocès suau i aromàtic, perfecte per als paladars més exigents.
Johnnie Walker Black Label
Un whisky escocès amb cos, equilibrat i amb notes fumades.
VODKA
Grey Goose
Una vodka francesa de qualitat superior, suau i refinada.
Belvedere
Una vodka de luxe polonesa, elegant i pura.
Ukiyo Japanese Rice
Vodka japonesa suau, destil·lada a partir d'arròs.
ROM
Don Papa Baroko
Un rom filipí amb notes dolces de vainilla i fruita tropical.
Demon's Share 12 Años
Rom envellit 12 anys, amb un perfil intens, fumat i especiat.
Brugal
Un rom dominicà clàssic, lleuger i fàcil de beure.
TEQUILA & CO
Herradura Reposado
Un tequila suau, madurat en bóta per potenciar el seu sabor.
Jimador
Un tequila jove amb subtils notes de canyella.
Mezcal 400 Conejos
Un mezcal artesanal amb un marcat sabor fumat.
Pisco Demonio de los Andes
Un pisco peruà suau i aromàtic.
LICORS
Fernet Branca
Un licor amarg i intens elaborat amb herbes aromàtiques.
Malvasia Hospital de Sitges
Un vi dolç català amb notes florals i afruitades.
Moscatell Hospital de Sitges
Un vi dolç i aromàtic ideal per a postres.
Ratafia dels Raiers
Un licor tradicional català amb nous verdes i herbes.
Sambuca Marcati
Un licor italià dolç amb un intens sabor d'anís.
Orujo
Un aiguardent tradicional espanyol amb caràcter fort.
Amaro di Saronno
Un licor italià d'ametlles amb un toc dolç i amarg.
Campari
Un aperitiu italià famós pel seu gust amarg i refrescant.
Baileys
Un licor irlandès cremós amb whisky i crema de llet.
Aperol
Un aperitiu italià de sabor dolç i lleugerament amarg.